Piec konwekcyjno-parowy Rational iCombi Pro 6 x 1/1 GN
Jeśli w naszej obecnej ofercie nie znalazłeś urządzenia lub produktu, którego potrzebujesz, zajrzyj do nas wkrótce. Regularnie uzupełniamy stronę o nowe produkty w promocyjnych cenach. Zapisz się do naszego newslettera, a będziemy informowali Cię na bieżąco.
Piec konwekcyjno-parowy Rational SCC 61E
7 trybów pracy
cena
29 000,00,- netto

Piec konwekcyjno-parowy Rational SCC 61E
Dane techniczne:
– wymiary (szer. x głęb. x wys.): 84,7×77,1×78,2 cm
– wykonanie ze stali nierdzewnej (wg DIN 1.4301)
– pojemność: 6xGN1/1 lub 12xGN1/2
– wydajność (dzienna liczba posiłków): 30÷80
– wzdłużny układ prowadnic: GN1/1, GN1/2, GN2/3, GN1/3, GN2/8
– podłączenie wody/odpływ: ¾” / 50 mm
– waga: 110 kg
– moc całkowita: 11 kW
– zasilanie: 400 V
Rodzaje pracy i wyposażenie:
- iCookingControl z 7 trybami pracy:
– Mięso
– Drób
– Ryby
– Dodatki
– Potrawy jajeczne
– Wypieki
– Finishing®
- Tryb konwekcyjno-parowy z 3 rodzajami pracy
– para 30-130°C
– gorące powietrze 30-300°C
– kombinacja pary i gorącego powietrza 30-300°C
- CareControl – automatyczny system czyszczenia i pielęgnacji komory i generatora pary
- HiDensityControl® – opatentowana, wysokowydajna, dynamiczna cyrkulacja powietrza i rozprowadzanie energii w komorze gotującej
- iLevelControl (iLC) – załadunki mieszane z indywidualnym nadzorem każdego wsadu w zależności od rodzaju i wielkości załadunku oraz częstotliwości otwierania drzwi. iLC-Messenger informuje o aktualnym, automatycznym dostosowaniu procesu przyrządzania potraw
- Clima Plus Control® – pomiar z dokładnością do 1% wilgotności, nastawy wilgotności i sterowania wilgotnością
- Automatyczne procesy Finishing® do bankietów na talerzach, bufetu, obsługi á la carte itd.
- Gotowanie ΔT do delikatnego przyrządzania dużych sztuk mięsa
- Przyrządzanie potraw w niskich temperaturach i przez noc
- Czujnik temperatury rdzenia z 6-punktowym pomiarem
- Kolorowy wyświetlacz TFT z ekranem dotykowym i intuicyjną symboliką upraszczającą obsługę
- Możliwość zaprogramowania 1200 programów (do 12 kroków każdy)
- 5 programowanych prędkości wentylatora
- Nawilżanie ustawiane na 3 poziomach
- 5 poziomów garowania (programowane)
- Cool Down – szybkie i bezpieczne schładzanie komory urządzenia
- Programowanie automatycznego startu urządzenia z uwzględnieniem daty i czasu
- Skala temperatury w °C lub °F (do wyboru)
- Wbudowany, automatycznie zwijany spryskiwacz ręczny z funkcją odcinania wody i płynną regulacją strumienia
- ServiceDiagnoseSystem (SDS) – automatyczne wyświetlanie komunikatów serwisowych
- Wysokowydajny generator pary z automatycznym poborem wody
- Automatyczne odparowanie kondensatu
- Dopływ energii sterowany zależnie od potrzeb
- Odśrodkowe, nie wymagające filtra odprowadzenie tłuszczu
- Drzwi z podwójną szybą, wentylowaną przestrzenią między szybami
- Rynienka na skropliny w drzwiach ze stałym odpływem
- Blokada otwartych drzwi przy 120°/180°
- Pozbawiona fug, higieniczna komora gotująca z zaokrąglonymi narożami
- Halogenowe oświetlenie komory z termoodpornym szkłem Ceran
- Złącze USB do transmisji danych HACCP lub do aktualizacji oprogramowania
- Ogranicznik temperatury dla generatora pary i gorącego powietrza
- Nóżki z regulacją wysokości
- Możliwość ustawienia na stole o głębokości 70 cm (tylko modele o pojemności 6xGN1/1 i 10xGN1/1)
*Pamiętaj, w cenę produktu nie jest wliczony koszt transportu!